Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Βράχος η Ζέτα στα δύσκολα»

Για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια, την καριέρα του αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

Ο κριτής του «The Final Four» Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη στο «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

 

Συγκεκριμένα, μίλησε για τους ανθρώπους που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε δεν έφυγαν από δίπλα του.

 

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου. Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω ότι αυτοί δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους» δήλωσε.

Ακόμη, δε δίστασε να μιλήσει για την τελευταία δεκαετία της ζωής του που όπως αποκάλυψε έφαγε πολλά «χαστούκια» αλλά σημείωσε πως αυτό τελικά του πρόσφερε ωριμότητα και γαλήνη.

 

«Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια η οποία όμως είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος, πιο ανθρώπινος. Το να τρως χαστούκια και σφαλιάρες είναι χρήσιμο κάποιες φορές και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που σου δίνουν. Το θεωρώ έως και ευλογία. Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που μου είναι αρκετή και μου προσφέρει ψυχική γαλήνη» είπε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια για την οποία μίλησε μόνο με τρυφερά λόγια ενώ της αφιέρωσε κι το τραγούδι του «Τα αισθήματα».

 

«Μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Η Ζέτα ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, και που την έχω στη ζωή μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε, μεταξύ άλλων πως στον ελεύθερο χρόνο του ακούει κλασική μουσική, κάνει βόλτες, βλέπει ταινίες ενώ τον ηρεμεί να διαβάζει κάποιο βιβλίο.

 

Τέλος, αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση να κατέβει στην πολιτική αλλά δεν το σκέφτηκε στιγμή γιατί όπως είπε δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ενώ διευκρίνισε πως η μουσική είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

 

 

 

antenna.gr