Μίσιτς: «Έκανα αφαίρεση όγκου στους όρχεις»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και τον υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες, μίλησε ο Γιόζιπ Μίσιτς.
 

 

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ συνεχίζει πια την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχοντας κλείσει το κεφάλαιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, και πλέον προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του μετά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπισε.

Για αυτό μίλησε στο επίσημο κανάλι του κροατικού συλλόγου, αποκαλύπτοντας ότι είχε όγκο στους όρχεις και προχώρησε σε αφαίρεση.

«Μπορώ να πω την πραγματική αλήθεια. Έκανα χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις, αλλά τώρα το πρόβλημα αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά επέστρεψα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», είπε ο κεντρικός χαφ, που ξεχώρισε με την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Κροατία και δεν συνέχισε στον ΠΑΟΚ.

«Όταν παίζεις καλά, όλοι σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Το μόνο που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά. Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία και τότε η απόφασή μου ήταν να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα επέστρεψα στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ