Μοντέλο που πουλάει βαζάκια με τα αέρια του δέχεται χιλιάδες προσφορές από θαυμαστές για διακοπές

Η 24χρονη Μπέιλι από το Τέξας έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη περιουσία από τους θαυμαστές της στο Instagram και το OnlyFans, με τους λογαριασμούς που διατηρεί ως μοντέλο σε αυτές τις πλατφόρμες. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα και προσφέρονται να πληρώσουν τα πάντα ώστε να κάνουν διακοπές μαζί της.

 

Η ίδια μετρά πάνω από 360.000 ακόλουθους στο Instagram και άλλες τόσες χιλιάδες θαυμαστές στο OnlyFans, όπου πουλάει προσαρμοσμένα βίντεο στα «θέλω» των συνδρομητών της αλλά και βαζάκια με άρωμα από τα… αέριά της.

 

«Πάντα σκόπευα να γίνω influencer, αλλά νομίζω ότι η πρώτη στιγμή για μένα ήταν να βλέπω άλλα κορίτσια που ήταν φτιαγμένα σαν εμένα, που έμοιαζαν με εμένα, που ήταν επιτυχημένα σε αυτό. Η μητέρα μου έλεγε “πάντα ήξερα ότι θα γίνεις διάσημη γιατί σε γοήτευε τόσο να φωτογραφίζεις τον εαυτό σου και να μιλάς για αυτό”», δηλώνει η 24χρονη στη Daily Star.

 

«Ως plus size μοντέλο, οι θαυμαστές μου προτείνουν να με πληρώσουν για να ταξιδέψω και να κάνω διακοπές μαζί τους αλλά δεν είμαι τόσο ανόητη», συμπληρώνει. 

 

Εξηγώντας περισσότερα για τη δουλειά της, η Μπέιλι τόνισε ότι «το αγαπημένο μου είδος περιεχομένου να δημιουργώ είναι τα σόλο βίντεο γιατί έχω τον έλεγχο του τι συμβαίνει και οι θαυμαστές μου το λατρεύουν πραγματικά. Συνήθως τα βασικά σόλο βίντεο κοστίζουν μόνο 10 δολάρια το λεπτό».

 

Όμως, δεν θέλει να κάνει διακοπές με τους θαυμαστές της. Αντίθετα, δηλώνει ότι θέλει να κάνει διακοπές μόνο με τις φίλες της ή με άλλα μοντέλα σε μέρη εντός των ΗΠΑ, όπως το Μαϊάμι, που το λατρεύει, ενώ έχει στα σκαριά και μια πλαστική επέμβαση.