Motor Oil: Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των 4 τραυματιών

Τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν από μικρή έκρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στα διυλιστήρια της «Motor Oil», στους Αγίους Θεοδώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στη μονάδα 3700, χώρος στον οποίο υπάρχουν αρκετά χημικά για τη βελτίωση των καυσίμων...

 

Oι τέσσερις  τραυματίες - εγκαυματίες, που σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr, είναι Κορίνθιοι, μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στα Νοσοκομεία «Λάτσειο» και «Γεννηματάς», σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνώθηκαν.

 

Ειδικότερα, και δύο εγκαυματίες (27 και 30 ετών αντίστοιχα) που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων στο «Γεννηματάς», είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι δύο νέοι άνθρωποι έχουν εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον κορμό.

 

Στο «Λάτσειο» οι δύο εγκαυματίες που μεταφέρθηκαν νοσηλεύθηκαν το βράδυ εκτός ΜΕΘ, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται στη βαρύτητα των περιστατικών.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σήμερα το πρωί αποσωληνώθηκε ένας ασθενής από τη ΜΕΘ Εγκαυμάτων στο «Λάτσειο» και αναμένεται η σύντομη μεταφορά του ενός εκ των 2 εγκαυματιών της «Motor Oil» στο κρεβάτι που άδειασε. Ο δεύτερος παραμένει στη ΜΑΦ.

 

Με πληροφορίες από 902.gr