Μπαράζ διαρρήξεων σε τράπεζα και μαγαζιά στο Ζευγολατιό

 

Έσπασαν τζάμια με βαριοπούλες - Προσπάθησαν να αρπάξουν το ΑΤΜ της τράπεζας 

 

 

Επιδρομή στο Ζευγολατιό του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία έκαναν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι εξαπέλυσαν μπαράζ διαρρήξεων στα καταστήματα της κοινότητας, των οποίων τα τζάμια έσπασαν χρησιμοποιώντας βαριοπούλες. Μάλιστα, χτύπησαν και μια τράπεζα με στόχο το εσωτερικό ΑΤΜ της.

 

Οι διαρρήκτες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τρεις και πιθανότατα τσιγγάνοι, έσπασαν πρώτα με την βαριοπούλα την τζαμαρία ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ και άδειασαν την ταμειακή μηχανή από τα χρήματα που είχε μέσα, ενώ έκλεψαν ακόμα και το κουτί με τα κέρματα που υπάρχει στην είσοδο για την ενίσχυση του «Ευθύμειου Κέντρου Κορίνθου». Στη συνέχεια, διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο ένα φαρμακείο αλλά είναι άγνωστο αν πρόλαβαν να αρπάξουν χρήματα ή ναρκωτικά φάρμακα.

 

Τέλος, οι δράστες έσπασαν και την είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς και μπήκαν μέσα, όπου είναι εγκατεστημένο ένα ΑΤΜ, αλλά ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Τόσο η τράπεζα όσο και το φαρμακείο είχαν εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τους δράστες και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους από το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου που διενεργεί προανάκριση βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

.protothema.gr