«Μπαράζ» κλοπών στην Κορινθία - Τρεις συλλήψεις

Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων αντιμετώπισε χθες η Αστυνομία στην Κορινθία. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ οδήγησε σε τρεις συλλήψεις. Αναλυτικά, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου...

 

Συνελήφθη, χθες (20.11.2020) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 63χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Συνελήφθη, χθες (20.11.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπού καταλύτη εξάτμισης αυτοκινήτου. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

 

Συνελήφθη, χθες (20.11.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί μαζί με 38χρονο αλλοδαπό, που αναζητείται, διέρρηξαν αποθήκη καταστήματος και αφαίρεσαν εργαλεία, ηλεκτρικά είδη και διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 42χρονος και ο 38χρονος, λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού, κινητό τηλέφωνο.