Μπαράζ συλλήψεων σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία,Λακωνία και Μεσσηνία

Μπαράζ συλλήψεων σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία,Λακωνία και Μεσσηνία.

 

 

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 27.3.2018 έως και χθες (31.3.2018), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας Συνελήφθησαν εβδομήντα τρία (73) άτομα, προσήχθησαν εκατόν εξήντα επτά (167) και έγινε έλεγχος σε εννιακόσια πενήντα (950). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επτακόσια σαράντα δύο (742) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες πέντε (305) παραβάσεις . Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής στη Μεσσηνία

 

 

Στην Κορινθία συγκεκριμένα συνελήφθησαν :

 

  • Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
  • Ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικό έγγραφο.
  • Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Πέντε (5) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.