Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Κορίνθου: Θα περάσουν ώρες για να ανοίξει από την πτώση βράχου

Το «αποτύπωμά» σε διάφορες περιοχές της επικράτειας φαίνεται ότι έχει αφήσει η κακοκαιρία Άριελ η οποία εκτιμάται ότι θα μας «αφήσει» αργά το βράδυ σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με το τελευταίο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ.

 

Λόγω της κακοκαιρίας παραμένει κλειστή μέχρι και αυτή την ώρα η εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω πτώσης βράχων, «πληγές» μετράει η Σκόπελος ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη κυρίως λόγω των θυελλωδών ανέμων.

 

Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου λόγω πτώσης βράχων

 

κατολίσθηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

 

Λόγω της κατολίσθησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) με τα οχήματα να κατευθύνονται στην παλαιά εθνική οδό όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη, με την κυκλοφορία ωστόσο να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα από νωρις το πρωί. 

 

Στο σημείο της πτώσης των βράχων βρίσκονται μηχανήματα που καθαρίζουν το δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, επιχείρηση που αναμένεται να διαρκέσει για ώρες.