Μπουρλότο στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Ο Γ. Βλάχος κατέθεσε καταθετήρια 54.000€

Στο σημερινό επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων μετά την επανάληψη της συνεδρίασης που είχε διακοπεί για να  ηρεμήσουν τα πνεύματα, (Δείτε: Άναψαν τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο – Διακοπή της συνεδρίασης) το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, Γιώργος Βλάχος.

 

 

Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε εκτενώς στην Τουριστική Α.Ε. και στα χρέη της απέναντι στην Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Ολοκληρώνοντας όμως την τοποθέτηση του έκανε μια κίνηση που έβαλε «μπουρλότο» στην αίθουσα συνεδριάσεων.

 

 

Κατέθεσε φωτοτυπίες τριών καταθετηρίων -ένα στην Alpha Bank και δύο στην EurobanΚ- συνολικής αξίας 54.000€

 

 

Οι φωτοτυπίες αυτές που μοίρασε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αφορούν τρεις καταθέσεις 15.000, 30.000 και 9.000 ευρώ στους λογαριασμούς των Γ.Γ., Μ.Κ. και Σ.Ν. αντίστοιχα. Πρόσωπα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη Δημοτική Αρχή.

 

 

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Βλάχου προκάλεσε την αντίδραση τόσο του Κώστα Λογοθέτη, όσο και του Ιωάννη Καραπανάγου.

 

 

Ο Κώστας Λογοθέτης μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι ντροπή να διασύρονται με αυτόν τον τρόπο θεσμοί και προσωπικότητες, ενώ ο Ιωάννης Καραπανάγος αναφερόμενος στις πρόσφατες εκλογές είπε πως τη δεύτερη Κυριακή η αποχή έφτασε το 50% και με αυτές τις ενέργειες στις επόμενες εκλογές, θα φτάσει στο 80%. Και τόνισε πως θέλει στοιχεία κι απαντήσεις.