Μυστήριο από το σιωπητήριο Καμμένου στους βουλευτές των ΑΝΕΛ

Δημοσιεύματα ερμηνεύουν το γεγονός ως ένταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με αφορμή τους δύο στρατιωτικούς, το Σκοπιανό και το θέμα Σαββίδη.

 

 

Αίσθηση και νέα σενάρια πολιτικών εξελίξεων προκαλεί η «οδηγία» του Πάνου Καμμένου στους βουλευτές του να  αποφύγουν τις δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις μέχρι την Τρίτη που συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

 

Στη συνεδρίαση της ΚΟ αναμένεται να κάνει κάποια σημαντική ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Δημοσιεύματα ερμηνεύουν το γεγονός ως ένταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με αφορμή τους δύο στρατιωτικούς, το Σκοπιανό και το θέμα Σαββίδη.

 

Μάλιστα η Εφημερίδα Φιλελεύθερος δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της, ότι υπήρξε ραντεβού των κυρίων Τσίπρα -Καμμένου -Παπά την Παρασκευή το βράδυ, με τον Πρωθυπουργό να επιμένει ότι πρέπει να προχωρήσει το Σκοπιανό και τον κ Καμμένο να δηλώνει ότι είναι το τελευταίο διάστημα παραγκωνισμένος.

 

H απάντηση του υπουργού Νίκου Παππά: 

 

Σε σχόλιό του στο Twitter, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημειώνει: «Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν "Φιλελεύθερο" του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα "εκρηκτικά ραντεβού" που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ». Με την τελευταία του φράση ο κ. Παππάς απαντά και στον τίτλο της εφημερίδας, «Το εκρηκτικό ραντεβού στο Καβούρι» (σ.σ. στην οικία του Πάνου Καμμένου).

 

 

The Toc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ