Νέα αναπτυξιακή προοπτική της Κορινθίας ο δρόμος Νεμέα – Κούτσι – Στιμάγκα

Το έργο του νέου οδικού άξονα «Νεμέα - Κούτσι – Στιμάγκα» επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Παπαγγελόπουλο και κ. Γκίκα, καθώς και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Πετρίτση και κ. Παπαφωτίου, προκειμένου να διαπιστώσουν την πορεία υλοποίησής του.

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε τη συνέπεια της περιφερειακής αρχής στη δέσμευσή της προς τους πολίτες για τον ιδιαίτερα σημαντικό αυτό οδικό άξονα, ο οποίος συναρτάται άμεσα με την ανάπτυξη τόσο της αγροτικής οικονομίας της περιοχής, όσο και του τουριστικού της προϊόντος.

 

«Ξεπεράσαμε προβλήματα, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του έργου και τώρα το υλοποιούμε με μεθοδικότητα προκειμένου να το αποδώσουμε πλήρως λειτουργικό στους πολίτες, μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «στην προσπάθειά μας αυτή δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων, σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες».

 

pna.gr