Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία - Έτσι σκότωνε τα θύματά του ο «Ορέστης»

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέστη δυνατόν να διαφανεί από τις νεκροτομές που διενεργήθηκαν από την Scotland Yard ότι ο 35χρονος χρησιμοποίησε τη μέθοδο του κεφαλοκλείδωματος σε κάποια από τα θύματα του και όχι του στραγγαλισμού με την ακριβή έννοια του όρου.

 

 

Μετά την ανάσυρση της πρώτης βαλίτσας την Κυριακή του Πάσχα, εντός του οποίου βρέθηκε το πτώμα μίας γυναίκας που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πιστεύεται ότι είναι η 36χρονη Livia Florentina Bunea, δεν υπήρξε κάποια άλλη σημαντική αναφορά, μέχρι αργά το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και εντοπίστηκε στα θολά νερά της λίμνης δεύτερο αντικείμενο. Όπως έγινε αργότερα γνωστό δεν αποκλείεται να πρόκειται για τσιμεντομπλόκ. Έγινε σηματοδότηση του σημείου όπου εντοπίστηκε το αντικείμενο και κατά τη διάρκεια της μέρας θα γίνουν προσπάθειες για ανάσυρση του. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο με τη χρήση ρομποτικής κάμερας έως ότου τεθεί σε λειτουργία το σύστημα Sonar.

 

Ως προς το άλλο μέτωπο των ερευνών, τη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτοόπου ο 35χρονος υπέδειξε ότι έριξε το άψυχο σώμα της 6χρονης Sierra, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες επίσης θα συνεχιστούν με το σύστημα Sonar, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη χρήση του συγκεκριμένου συστήματος.

 

 

 

 

Σκιαγραφούν το προφίλ του serial killer

Τις έρευνες συνεχίζουν να συνδράμουν οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard που βρίσκονται στην Κύπρο, οι οποίοι αναλύουν κάθε στοιχείο που έθεσαν ενώπιον τους οι ανακριτές της υπόθεσης.

 

 

Την Τετάρτη συνεχίστηκε η διενέργεια των νεκροτομών επί των σορών που έχουν εντοπιστεί από ομάδα Κύπριων ιατροδικαστών και του επίσης Κύπριου ιατροδικαστή που έφτασε στο νησί με το κλιμάκιο των εμπειρογνωμόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο Ανδρέα Μαρνερίδη.

AP_19116478056815.jpg

 

 

Έδειξε κεφαλοκλείδωμα η νεκροτομή

Φαίνεται ότι η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στη βαλίτσα, ήταν αυτή που έδωσε κάποια επιπλέον στοιχεία. Αυτό φαίνεται ότι ήταν και το «λάθος» του serial killer.

 

 

Να βάλει δηλαδή το πτώμα μέσα σε βαλίτσα και ακολούθως να το πετάξει στη λίμνη, με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένη μεν, λιγότερη δε αλλοίωση από αυτά που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του Μιτσερού.

newsbomb.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ