Νέα απόφαση του Επιμελητηρίου Κορίνθου: Ακυρώνεται η χρήση αίθουσας από τη Χ.Α.

Μετά την μεγάλη πίεση που δέχθηκαν το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο πρόεδρος του Παναγιώτης Πιτσάκης, τόσο από πολιτικά κόμματα και επιχειρηματίες, όσο και από ολόκληρη την κορινθιακή κοινωνία τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την απόφαση παραχώρησης αίθουσας του Επιμελητηρίου στη Χρυσή Αυγή, το Επιμελητήριο Κορινθίας εξέδωσε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ακυρώνει την άδεια χρήσης της αίθουσας.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι αντίθετη σε κάθε μορφής φασισμό, από όπου και αν προέρχεται.

 

Κανείς δε μπορεί να εκβιάσει έναν θεσμό, ελεύθερο και δημοκρατικό.

 

Το Επιμελητήριο σε έκτακτη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε την ακύρωση της άδειας χρήσης της αίθουσας για την εκδήλωση κοπής της πίτας της Χρυσής Αυγής.

 

Επιμένουμε στην ισονομία και το μόνο μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε:

* Την κοινωνική γαλήνη της πολης

* Την ασφάλεια του Επιμελητηρίου και

* Την ασφάλεια των εργαζομένων του.

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Παναγιώτης Πιτσάκης

 

 

Υπενθυμίζεται ότι, στην αμέσως προηγούμενη ανακοίνωση του, το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο Πρόεδρος του Παναγιώτης Πιτσάκης είχε υπερασπιστεί την απόφαση του να παραχωρήσει αίθουσά στην Χρυσή Αυγή και είχε επιτεθεί στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας που είχε καταγγείλει την απόφαση αυτή.