Νέα Δημοκρατία: «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια στην Κορινθία

Οι κομματικές μηχανές της ΝΔ μπαίνουν πλέον στο φουλ με ορίζοντα τις εκλογές, κάτι που φαίνεται και από την ένταση των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες βρέθηκε στην κοπή της πίτας της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, ενώ σήμερα ξεκινά διήμερη περιοδεία στην Καστοριά και την Κοζάνη. 

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όμως, «κλειδώνουν» και τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Φυσικά, απομένει η τελική έγκριση του κ. Μητσοτάκη για λίγα ονόματα, περί τα 30, ώστε οι κομματικές λίστες να ολοκληρωθούν.

 

Αναφορικά με την Κορινθία, σίγουροι εκ των πραγμάτων, θεωρούνται οι δύο Υφυπουργοί, Νίκος Ταγαράς και Χρίστος Δήμας, αλλά και ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας.

 

Εκ νέου υποψήφια, θα είναι και η Μαριλένα Σούκουλη, σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 

Όσο για τις νέες υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ Κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, οι δύο επικρατέστεροι, είναι ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων και δικηγόρος, Γιώργος Φερετζάνης και η επιχειρηματίας Χριστίνα Οικονόμου, η οποία είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της ΔΕΕΠ Κορινθίας.