Νέα Ιωνία: Η μητέρα αποχαιρέτησε το βρέφος με δύο φιλιά και το εγκατέλειψε

Νέες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για τη μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της, στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία.

 

Σύμφωνα με το Star, η 19χρονη, πριν αφήσει το κοριτσάκι στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, το αποχαιρέτησε με δυο φιλιά, το έπλυνε και το τύλιξε σε μια πετσέτα.

 

Η μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της μητέρας αφού πρώτα εξέτασαν εξονυχιστικά τη λίστα με τις νεαρές γυναίκες που γέννησαν κοριτσάκια σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

 

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 19χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι εγκατέλειψε το παιδί της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ δήλωσε μετανιωμένη.

 

Η γυναίκα ζει δύο πολυκατοικίες δίπλα από το σημείο που άφησε το κοριτσάκι.

 

Τι κατέθεσε η μητέρα στους αστυνομικούς

 

«Από 8,5 ετών με υιοθέτησε μία θεία μου. Αυτό το διάστημα είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου. Δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούσα να το κρατήσω μόνη μου. Με πόνο καρδιάς πήρα αυτήν την απόφαση» φέρεται να κατέθεσε η 19χρονη, σύμφωνα με το Star.

 

Η μητέρα βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται ψυχολογική βοήθεια από τους ειδικούς.

 

Σοκαρισμένη δήλωσε και η γιαγιά του βρέφους. «Τρελάθηκα, λίγο είναι; Ήταν το δικό μου το εγγόνι! Εκείνη την ώρα δεν ξέρει πώς της ήρθε, μου είπε, το έκανε! Δεν έχει πρόβλημα οικονομικό. Της είπα ότι θα το μεγάλωνα εγώ! Τώρα πώς θα το πάρουμε από εκεί». «Ξύπνησα και είδα ότι έλειπε μαζί με το μωρό. Υπέθεσα ότι θα είχε πάει κάποια βόλτα», είπε στον Alpha.

 

Βίνετο ντοκουμέντο

 

Στο βίντεο – ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μητέρα φαίνεται στην κάμερα να βγαίνει από το σπίτι της, με το μωρό στην αγκαλιά της.

 

Στη συνέχεια κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως, όπου και εγκατέλειψε το μωρό.  Λίγο αργότερα, εμφανίζεται και πάλι, δίχως ωστόσο να κρατάει το βρέφος.

 

 

 

tempo24.news

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ