Νέα ήθη και αυστηροί κανόνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου με τη Σωτηρία Κορδαλή

Το δικό της στίγμα, φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να δώσει στις συνεδριάσεις, η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Σωτηρία Κορδαλή...

 

Στην πρώτη της συνεδρίαση ως πρόεδρος, είχε τον κανονισμό ανά χείρας και συχνά φρόντιζε να τον επικαλείται. Τήρησε αυστηρά τους χρόνους που προβλέπονται τόσο για τους επικεφαλής όσο και για τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και το χρονικό πλαίσιο της 1:30 ώρας που έδωσε για τα θέματα της προ ημερήσιας διάταξης.

 

Μάλιστα, ενώ κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ήθελαν να πάρουν το λόγο για δεύτερη φορά, η Σωτηρία Κορδαλή, δεν τους τον έδωσε, τηρώντας τον κανονισμό, ο οποίος δεν επιτρέπει δευτερολογία.

 

Ταυτόχρονα, φρόντισε να μην διακόπτεται ο ομιλών, παρεμβαίνοντας κάθε φορά που κάποιος άλλος επιχειρούσε να κάνει "παρεμβολές", προστατεύοντάς τον.

 

Πρώτο δείγμα θετικό, με μοναδικό ερώτημα που μένει να αποδειχθεί στην πράξη, το αν θα καταφέρει μελλοντικά, να απαντώνται μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους και τα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης προς τη Δημοτική Αρχή.