Νέα περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου η Τίνα Γεωργάκη

Η κ. Τίνα Γεωργάκη-Πατσιογιάννη είναι η νέα περιφερειακή σύμβουλος, στο περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου, έστω και λίγο πριν εκπνεύσει η … ζωή του.

 

Η παραίτηση της κ. Σούκουλη ( εκλέχθηκε ήδη βουλευτίνα για λογαριασμό της Ν.Δ. στην Κορινθία), έδωσε την ευκαιρία, έστω και για τις τελευταίες αυτές συνεδριάσεις, στην κ. Γεωργάκη (ιατρός-ακτινολόγος), να πάρει μία … μικρή γεύση απ’ το περιφερειακό συμβούλιο.

 

Το τελευταίο, θα συνεδριάσει δύο ή τρεις φορές ακόμα.

 

Στις 25 Αυγούστου, διαρρέεται ότι θα ορκιστεί το νέο περιφερειακό συμβούλιο, ενώ την πρώτη του Σεπτέμβρη, λέγεται ότι θα εκλεγεί το νέο προεδρείο.

 

korinthostv.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.