Νέο ιατρικό τμήμα στο L-Medical: Τμήμα κολποσκοπήσεων και παθολογίας τραχήλου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του στο L-Medical Λουτρακίου, το τμήμα κολποσκοπήσεων και παθολογίας κατωτέρου γεννητικού συστήματος. Η εξειδίκευση του ιατρού, Σγουρέα Ιάσωνα, αφορά στην  Αισθητική Γυναικολογία και την χρήση Laser στη χειρουργική. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια ασχολείται κατά αποκλειστικότητα με την διάγνωση και την θεραπεία των λοιμώξεων HPV. Διατηρεί πιστοποίηση ειδικού κολποσκόπου γυναικολόγου από το 2008 και είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Κολποσκοπήσεων και Παθολογίας Κατώτερου Γεννητικού Συστήματος. Επίσης είναι μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης.

 

Ποιός είμαι:

 

 

Είμαι χειρουργός γυναικολόγος, με ειδίκευση στην παθολογία των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού, καθώς και στην αισθητική γυναικολογία και αντιγύρανση.

 

Στο Λουτράκι:

 

Δημιουργήσαμε ένα κέντρο πρόληψης και αντιμετώπισης των δύο πιο ενοχλητικών και συχνών προβλημάτων της σύγχρονης γυναίκας. Τις λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων - ειδικά από τους ιούς των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV + κονδυλώματα) - και της γήρανσης που πλήτει τη σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική υγεία των γυναικών μετά την κλιμακτήριο.

 

Υπηρεσίες:

 

 

Διάγνωση και θεραπεία των λοιμώξεων του γεννητικού συστήματος και των προκαρκινικών αλλοιώσεων του ιού HPV. Επιπλέον, χρόνια ενοχλητικά προβλήματα όπως ξηρότητα, πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, σπασμός του κόλπου, ελαφρά ακράτεια ούρων κ.ο.κ. λύνονται επί τόπου με τις τεχνικές έγχυσης Υαλουρονικού οξέως - botox - PRP + L.V.R. (Laser Vaginal Rejuvenation).

 

Πιο αναλυτικά:

 

Ο προληπτικός ετήσιος έλεγχος, μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε ιατρείο, μιας και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και ειδικός εξοπλισμός. Ενίοτε όμως, το αποτέλεσμα είναι παθολογικό ή αμφίβολο και τείνει να επιμένει ή να υποτροπιάζει με τις συνήθεις φαρμακευτικές αγωγές. Εκεί είναι, πλέον, που χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για την ακριβή διάγνωση και έτι περαιτέρω για την θεραπεία. Στο ιατρείο μας, προσφέρουμε, τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ανάλυσης για την ακριβή διάγνωση και συστήματα θεραπείας με laser και microκύματα, ώστε καμία γυναίκα να μη χρειάζεται παραπομπή σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Επιθυμία μας είναι, η συνεργασία με τους συναδέλφους ιατρούς, για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στις γυναίκες.