Νέος απινιδωτής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, προσφορά του Ομίλου Motor Oil

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου διαθέτει πλέον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή. Όπως έγινε γνωστό από τη διεύθυνση του Σχολείου ο απινιδωτήε είναι προσφορά του Ομίλου Motor Oil, ύστερα από πρωτοβουλία και κινητοποίηση του Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
 

"Η απόκτηση του απινιδωτή αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική ενίσχυση για την ασφάλεια και την προστασία της σχολικής μας κοινότητας και αναδεικνύει έμπρακτα τη δύναμη της συνεργασίας και της συλλογικής προσπάθειας", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Η σχολική κοινότητα εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στον Όμιλο Motor Oil, καθώς και σε όλους όσοι διαχρονικά στηρίζουν το σχολείο και συμβάλλουν με τις πρωτοβουλίες και την προσφορά τους στη δημιουργία ενός σύγχρονου, ασφαλούς και λειτουργικού σχολικού περιβάλλοντος, προς όφελος όλων των μαθητών και μαθητριών της.

 

Επίσης ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη σημαντική προσφορά ενός φορητού ηχείου με μικρόφωνο, το οποίο, όπως σημειώνεται, θα αξιοποιηθεί στις σχολικές εκδηλώσεις, στις δράσεις και στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του σχολείου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καλύτερη οργάνωση και υλοποίησή τους.

 

Η ανακοίνωση καταλήγει: "Η στήριξη της σχολικής κοινότητας αποτελεί πολύτιμη δύναμη για το σχολείο μας και μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για ένα σχολείο που εξελίσσεται, ανανεώνεται και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των παιδιών".