Νεότερη ενημέρωση - Λουτράκι: Δεν κλείνει κανένας δρόμος σήμερα

 

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα και μαζί του οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του loutraki365.gr, δεν πρόκειται να κλείσει κανένας δρόμος.

 

 

Κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ του Δήμου, της Αστυνομίας και των διοργανωτών ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 18:30 έως τις 20:00, επί του πεζοδρομίου της οδού Ποσειδώνος (παραλιακός δρόμος του Λουτρακίου) και συγκεκριμένα από το σημείο που βρίσκεται το Waves έως και τo Cocoon. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι δρόμοι θα παραμείνουν ανοιχτοί.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως δήλωσε στο Loutraki365.gr, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου κ. Γιώργος Γερόλυμπος, από πλευράς των διοργανωτών υπήρξε ενημέρωση προς τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για την ώρα που θα λάβουν χώρα όλες οι δράσεις της διοργάνωσης, όμως παραμένει άγνωστο γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ή σχετική πρόχειρη σήμανση στους δρόμους, από πλευράς Δήμου ή Αστυνομίας, ώστε οι κάτοικοι (τουλάχιστον) της περιοχής να γνωρίζουν πως να κινηθούν.