Νίκος Δήμας: Μήνυμα νίκης από το Κιάτο - Αλλάζουμε την κοινωνία, δυναμώνουμε την Κορινθία (Εικόνες)

"Η ζωή μου είναι ένας συνεχής αγώνας: αγώνας για την επιβίωση, αγώνας για την μόρφωση, αγώνας στον επαγγελματικό στίβο, αγώνας για τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων. Αγωνίστηκα επί 42 συναπτά έτη με το ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή μου στην Σπουδαστική του παράταξη, στη Νεολαία, στους επιστήμονες, στους τομείς της Κεντρικής Επιτροπής χωρίς ανταλλάγματα."

 

"Έχω νιώσει την αγωνία της καταστροφής της σοδειάς από τις καιρικές συνθήκες, έχω βιώσει την οργή και την αγανάκτηση από την εκμετάλλευση του μεσάζοντα. Γνωρίζω από πρώτο χέρι την απογοήτευση της κακής σοδειάς, την στενοχώρια της αδυναμίας να πουλήσεις τη σοδειά σου. Γνωρίζω την αδικία που υφίστανται οι συνταξιούχοι και οι συνταξιούχοι αγρότες. Έχω λοιπόν γνώση του χθες και του σήμερα".

 

Η χθεσινή μου Κεντρική Ομιλία στο Κιάτο, στον Δήμο από όπου κατάγομαι, αποτέλεσε το επιστέγασμα των προεκλογικών μου εκδηλώσεων, όχι όμως και το επιστέγασμα των προσπαθειών μας και του αγώνα μας.

 

Αλλάζουμε την κοινωνία, δυναμώνουμε την Κορινθία.

 

Μ' αυτά τα λόγια έκλεισε ο Νίκος Δήμας, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κορινθίας την τελευταία προεκλογική ομιλία του στο Κιάτο την Κυριακή, 12 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου του Δήμου Σικυωνίων. 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που μελετούν και πλήθος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, πλήθος και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που μελετούν, πλήθος και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΑΣΟΚ ΚινημαΑλλαγής Υπο Νίκος ΔΗΜΑΣ Βουλευτής Κορινθίας ουμε"