Νίκος Οικονομόπουλος: Προσφέρει την αμοιβή του από δυο συναυλίες στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Στους συμπολίτες μας που είδαν ζωές και περιουσίες να καταστρέφονται από την κακοκαιρία Daniel και τις πλημμύρες θα δώσει τα έσοδα από δυο συναυλίες του ο Νίκος Οικονομόπουλος. Πρόκειται για την αμοιβή που θα λάβει από τις συναυλίες του σε Ηράκλειο και Κατερίνη, την οποία ο Νίκος Οικονομόπουλος θα δωρίσει στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αλλά και στην προσπάθεια ανέγερσης μιας εκκλησίας.

 

 

«Λοιπόν απόψε το βράδυ θέλω να περάσετε πάρα πολύ καλά, να βγάλετε όλη την καλή σας ενέργεια, γιατί μόνο καλή ενέργεια χρειαζόμαστε από εσάς, όπως έχουμε κι εμείς για εσάς. Η αποψινή βραδιά θέλω να ξέρετε ότι είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία.

 

Απόψε η βραδιά, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά, η αμοιβή μου θα πάει απευθείας στη Θεσσαλία, για όλους αυτούς τους ανθρώπους με αυτή τη καταστροφή που συνέβη και περνάνε πάρα πολύ δύσκολα.

 

Ελπίζω και εύχομαι κι εσείς να έχετε κάνει το ίδιο  και εφόσον ήρθατε απόψε εδώ κοντά μας, έχετε συνεισφέρει κι εσείς, πάνω από όλα εσείς, σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε κι εμείς από το δικό μας μετερίζι» ήταν τα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου στη συναυλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

 

Στη συναυλία στην Κατερίνη ανέφερε: «Απόψε η βραδιά είναι πολύ σημαντική, διότι εδώ γίνεται μια προσπάθεια για την ανέγερση του Ναού του Τίμιου Σταυρού Υπαπαντής και σε αυτή τη προσπάθεια δε συμμετέχω μόνο εγώ και οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε εδώ πέρα.

 

Έχετε βάλει κι εσείς το λιθαράκι σας με τα χρήματα που δώσατε απόψε. Και το μεγαλύτερο ποσό αυτής της συναυλίας, φαντάζομαι θα είναι όλο, τουλάχιστον από εμένα και τους συνεργάτες μου».