Νηρέας Χαλανδρίου - Ποσειδώνας Λουτρακίου για τους τελικούς των play offs της Α2

Ξεκινούν το Σάββατο 28/4 οι ημιτελικοί των Play offs για  την άνοδο  στην Α1 handball premier. 

 

Η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου  τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου και αντιμετωπίζει στις 17:30 στο ΔΑΙΣ τον πρώτο της βαθμολογίας Α.Ο. ΝΗΡΕΑ με μειονέκτημα έδρας.

 

Η ομάδα του Νηρέα μετά από μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα με 16 νίκες ,3 ισοπαλίες και μόλις μια (1) ήττα στην τελευταία αγωνιστή άνευ σημασίας, είναι το απολυτό φαβορί όχι για την πρόκριση στους τελικούς αλλά και για την άνοδο του στην Α1 handball premier. 

Ο  αρχηγός του Ποσειδώνα Λουτρακίου Μ.Γκίκας  ανάφερε :

O πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας ήταν η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος, και το καταφέραμε, τώρα έχουμε την πρόκληση να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο μιας και στο πρωτάθλημα ηττηθήκαμε και στα δυο παιχνίδια. Ο Νηρέας διαθέτει ένα σύνολο παικτών με μεγάλη εμπειρία από τα σαλόνια της Α1 σε υψηλό επίπεδο. Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερη δύσκολη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστική ώστε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε στον βαθμό που μας αναλογεί.”  

Το άλλο ζευγάρι είναι μεταξύ του Άρη Νικαίας και του Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας με το 1ο παιχνίδι και με πλεονέκτημα έδρας να πραγματοποιείτε το Σάββατο στις 19:30 στην έδρα του Άρη.

Τα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν την τετάρτη στην εδρά του Λουτρακίου και του ιωνικού αντίστοιχα. Η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί στα 2 νικηφόρα αποτελέσματα.