Ντάνιελ Νούρκα: Από τους Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα στο Survivor

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ένας από τους νέους παίκτες του Survivor, ο οποίος μπαίνει στην ομάδα των Διάσημων.

 

Ο νεαρός ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις σειρές «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» του Mega και «Κάνε Ότι Κοιμάσαι» της ΕΡΤ1. 

 

Βιογραφικό

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι 27 χρόνων και είναι ηθοποιός. Ο νέος παίκτης του Survivor κατάγεται από την Αλβανία και μετακόμισε στην Ελλάδα με την οικογένεια του όταν ήταν 5 ετών.

 

Μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε παίζοντας ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και παρά τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα, τελικά τον κέρδισε η Υποκριτική! Στα 21 του χρόνια αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε επιτυχημένη σειρά. Ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

 

Παράλληλα, ασχολείται με το modelling το οποίο προέκυψε τυχαία στη ζωή του. Φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο θα του λείψουν πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα και τα burgers που τους έχει τεράστια αδυναμία! Έρχεται στο Survivor για να δοκιμάσει τα όρια του.