To ντοκιμαντέρ για τη Γουίτνεϊ Χιούστον ραγίζει καρδιές (video)

Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που αφορά στη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον μόλις κυκλοφόρησε και το αποτέλεσμα είναι άκρως συγκινητικό.

 

 

Με τίτλο «Whitney» και σε σκηνοθεσία Κέβιν ΜακΝτόναλντ, η ταινία επιχειρεί την σκιαγράφηση της προσωπικότητας της δημοφιλούς τραγουδίστριας, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της μέσα από ακυκλοφόρητο υλικό, ζωντανές εμφανίσεις, συνεντεύξεις με τους πολύ δικούς της ανθρώπους και σπάνιες ηχογραφήσεις.

 

 

Ο Μακντόναλτ που έχει σκηνοθετήσει και το αντίστοιχο ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Μάρλεϊ δήλωσε σχετικά: «Θέλω να σκιαγραφήσω μία γυναίκα που ούτε οι ίδιοι οι θαυμαστές της που θα πέθαιναν για αυτήν δεν ήξεραν και εκείνη που οι νέοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη μουσική της. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ερμηνευόταν η pop, επιστρέφοντάς την στις ρίζες της, την blues και τη gospel.»

 

 

Θυμίζουμε ότι στις 9 Φεβρουαρίου του 2012 η 48άχρονη Χιούστον βρέθηκε πνιγμένη στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο Beverly Hliton  ύστερα από χρήση κοκαΐνης και χαπιών.

 

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca στη Νέα Υόρκη το 2017, ενώ επισήμως στους κινηματογράφους βγαίνει στις 6 Ιουλίου. 

 

Δείτε το βίντεο:

 

reader.gr