Ντοκιμαντέρ με αυθεντικά στιγμιότυπα από το μυστικό γάμο Κένεντι-Μπέσετ

Κράτησαν το γάμο τους το '96 στη μικρή εκκλησία Brack Chape μακριά από τα φώτα. Τρία χρονια μετά σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα. Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει..

 

Σχεδόν 20 χρόνια μετά τον θάνατο του Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ και της συζύγου του Κάρολιν Μπέσετ σε αεροπορικό δυστύχημα, το αμερικανικό καλωδιακό και δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι TLC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα την ιδιωτική γαμήλια τελετή τους που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

   Μετά τη συνεχή άρνηση στους δημοσιογράφους ότι είχαν αρραβωνιαστεί, οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου του 1996 στη μικρή εκκλησία Brack Chapel στο Κάμπερλαντ Άιλαντ στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

 

   Στον γάμο ήταν παρόντες στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας.

 

 Η δίωρη ταινία του TLC, με τίτλο «JFK Jr. & Carolyn Bessette: A Camelot Wedding» περιλαμβάνει αυθεντικά στιγμιότυπα από την πρόβα, τον γάμο και τη δεξίωση που δεν έχουν προβληθεί ποτέ και εξασφάλισε το τηλεοπτικό κανάλι. Με δεδομένες τις προσπάθειες που κατέβαλαν ο Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ και η Κάρολιν Μπέσετ για να κρατήσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μακριά από τη γαμήλια τελετή τους, ίσως πρόκειται για άλλη μία ταινία που δεν θα ήθελε η οικογένεια Κένεντι να προβληθεί.

 

   Η ταινία μέσα από σχόλια φίλων και της οικογένειας, καθώς και διάσημων προσκεκλημένων στον γάμο θα προσφέρει μια νέα ματιά στη ζωή του πιο διάσημου ζευγαριού της Αμερικής.

 

   Η παραθαλάσσια τοποθεσία στο Κάμπερλαντ Άιλαντ ήταν αρκετά απομονωμένη για να κρατήσει μυστικό τον γάμο του ζευγαριού. Για την δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Greyfield Inn (το μοναδικό ξενοδοχείο στο νησί), το ζευγάρι ζήτησε από τους υπεύθυνους του κέτερινγκ και το προσωπικό να υπογράψουν συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, σύμφωνα με το People.

 

   Σε συνέντευξή του στο Knot, ο φωτογράφος του γάμου του ζευγαριού, Ντένις Ρέτζι, αποκάλυψε ότι μόνον 35 άτομα ήταν προσκεκλημένοι στην ανταλλαγή όρκων του Τζον Κένεντι Τζούνιορ και της Κάρολιν Μπέσετ. Η τελετή έλαβε χώρα υπό το φως των κεριών στη μικροσκοπική Πρώτη Αφρικανική Εκκλησία Βαπτιστών, ακριβώς την ώρα που ο ήλιος έδυε.

 

   «Σκεφτόμουν ότι η επιλογή του σκηνικού, η απλότητα των λουλουδιών, ακόμα και του νυφικού και του σχεδίου - όλα ήταν όμορφα- δεν υπήρχε καμία υπερβολή» είπε ο φωτογράφος.

 

   Τρία χρόνια μετά την ημέρα του γάμου του, τον Ιούλιο του 1999, το ζευγάρι σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα. Το ιδιωτικό αεροπλάνο με κυβερνήτη τον Τζον Κένεντι Τζ. και επιβάτες την Κάρολιν Μπέσετ και την αδελφή της, Λόρεν κατέπεσε στα ανοιχτά της Μασαχουσέτης.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ