Ντόμινο πολιτικών εξελίξεων στο Δήμο Λουτρακίου!

Λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτηση της Αντιδημάρχου Οικονομικών Μαρίας Πρωτοπαππά, φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο της διαδοχής της.

 

Το loutraki365.gr, από τις 26 Σεπτεμβρίου είχε γράψει για ένα σενάριο που ήθελε τον νυν Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού, Τάσο Σακελλαρίου να αναλαμβάνει τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και καθήκοντα αντί του Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας του.

 

Το σενάριο αυτό, τις τελευταίες ώρες, μετά και την επίσημη παραίτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται.

 

Την ίδια ημέρα (26 Σεπτεμβρίου). το loutraki365.gr, είχε γράψει και για την πρόταση που είχε κάνει ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Στάμου, να αναλάβει τη θέση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Στάμου, φέρεται να είχε θέσει κάποιους όρους στο Δήμαρχο προκειμένου να αναλάβει τη θέση, καθώς ήταν αρκετά δυσαρεστημένος με την ελάχιστη παραγωγή έργου της Δημοτικής Αρχής, στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Είναι γεγονός, ότι ο Γιώργος Στάμου έχει γίνει δέκτης αρκετών παραπόνων από πολίτες των Αγίων Θεοδώρων που είχαν στηρίξει τις ελπίδες τους στο Γιώργο Γκιώνη και δεν βλέπουν να πραγματοποιούνται έργα στην περιοχή τους.

 

Φαίνεται λοιπόν, ότι του δόθηκαν οι απαραίτητες υποσχέσεις και πλέον, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Γιώργο Στάμου να αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Δέδε, στους Αγίους Θεοδώρους, παρουσία του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, Σπύρου Ράτη, του προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Αγ. Θεοδώρων, Άρη Κωνσταντή και του Γιώργου Στάμου.