Ο 17χρονος γιος του Μπάρκουλη ανεβαίνει στην πασαρέλα!

 

Ευαισθητοποιημένος σε σχέση με τα άτομα με αναπηρία, ο Νικόλας Μπάρκουλης θα συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας που διοργανώνεται με ειδικό σκοπό.

 

 

Ο μοναχογιός του Ανδρέα Μπάρκουλη τον ερχόμενο Ιούλιο θα συμπληρώσει τα 17 του χρόνια και όλοι μιλούν για την ομοιότητα με τον πατέρα του όσο μεγαλώνει. Ο νεαρός Νικόλας έχει εκδηλώσει την τάση του για ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους ξερουν ήδη για την επιθυμία του. 

 

 

Η μητέρα του και η νονά του, Αννα Φόνσου, τον συμβουλεύουν να τις σπουδές του (ΣΕΛΕΤΕ) και στη συνέχεια να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο.

 

 

"Οταν έρθει η ώρα, ας αποφασίσει τι θέλει ο ίδιος, αλλά όπως βλέπω τα πράγματα δεν το αποφεύγουμε το ηθοποιηλίκι", λέει η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη.

 

 

 

 

Ο Νικόλας Μπάρκουλης θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση δημόσια, για καλό σκοπό, αφού θα είναι ένα από τα μοντέλα σε επίδειξη μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο Αργυρούπολης και τη διοργανώνει η Μις Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, η οποία στο παρελθόν -λόγω μιας σπάνιας νόσου- καθηλώθηκε για έναν χρόνο σε αναπηρικό καρότσι βιώνοντας τις δυσκολίες των ΑμεΑ.

 

 

"Ο Νικόλας έχει νιώσει από μικρός τι σημαίνει να ζεις σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω του πατέρα του, και γι’ αυτό είναι ευαισθητοποιημένος με τα άτομα με ειδικές ανάγκες» λέει στην espresso η μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη.

 

 

 

thetoc.gr