Ο 50 Cent πήρε 250.000 ευρώ για να εμφανιστεί για δύο ώρες στη Μύκονο

Ο πασίγνωστος ράπερ, 50 Cent, θα κάνει την εμφάνιση του σε γνωστό beach club της Μυκόνου κι είναι έτοιμος να ξεσηκώσει τον κόσμο που κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των ανέμων.

 

O εκ των κορυφαίων ράπερ του κόσμου, 50 Cent, δεν έρχεται, φυσικά, με το αζημίωτο στη Μύκονο, μιας και θα πάρει 250.000 ευρώ για δύο ώρες (!) μουσικού προγράμματος, ενώ πληρωμένο θα είναι και το τζετ που θα τον φέρει από τις ΗΠΑ. Το κόστος ανέρχεται σε 50.000 ευρώ για το ταξίδι του 50 Cent στο νησί των Κυκλάδων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι επιχειρηματίες του μαγαζιού αποφάσισαν να δαπανήσουν τόσα πολλά χρήματα για να φέρουν στη Μύκονο τον 50 Cent, μιας κι αυτή την περίοδο το νησί είναι γεμάτο από Αμερικανούς τουρίστες, οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τεράστια ποσά σε vip τραπέζια για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ράπερ.

 

Οι επιχειρηματίες ποντάρουν ακόμα στο γεγονός πώς στα πάρτι που εμφανίζονται γνωστοί τραγουδιστές είναι πάντα sold out, ενώ οι εισπράξεις των μαγαζιών μπορεί να φτάσουν και τις 50.000 ευρώ για ένα προνομιακό τραπέζι.