Ο Α.Ο. Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γάλα

Ο Α.Ο. Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γάλα.

 

 

Ο έμπειρος μέσος με σημαντική παρουσία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες άρχισε την καριέρα του στον Πανιώνιο την περίοδο 2003-04. Ακολούθησαν τρία χρόνια στον Αιολικό στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

 

 

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ιωνικός ο οποίος αγωνιζόταν στην Β εθνική. Στην ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε για δύο χρόνια και την σεζόν 2009-10 έκανε το «άλμα» στην Μεγάλη Βρετανία και την U21 της Στόουκ Σίτι.

 

 

Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε στην Λέσβο για λογαριασμό της Καλλονής και σε τρία χρόνια πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους φθάνοντας μέχρι την Super League.

 

 

Την περίοδο 2014-15 φόρεσε ξανά την φανέλα του Αιολικού και τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Αυστραλία και το NPL για λογαριασμό των Oakleigh Cannons fc. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2016 και αγωνίστηκε στην Κόρινθο 06. Το 2017 άρχισε την σεζόν στον Πέλοπα Κιάτου στην Γ εθνική και συνέχισε τον Ιανουάριο στον Ερμή Κιβερίου στην ίδια κατηγορία.

 

 

Την περίοδο 2018 – 19 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Κόρινθο στην Γ’ Εθνική και την επόμενη σεζόν στον Βύζαντα Μεγάρων και στην συνέχεια στο Χιλιομόδι με το οποίο πανηγύρισε την άνοδο.

 

 

Είναι επίσης διεθνής με τις ομάδες U17 και U19Τον αθλητή υποδέχτηκαν οι κ.κ. Καλλάς Γιώργος, Ταμίας και Μαρινάκης Μπάμπης Βοηθός Ταμία, και του ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ