Ο Δημήτρης Μπίτζιος με τον πρόεδρο της Super League Τάκη Μπαλτάκο

Με τον πρόεδρο της Super League, Τάκη Μπαλτάκο, συναντήθηκε το μέλος στην επιτροπή Ασφάλειας των Γηπέδων της ΕΠΟ, Δημήτρης Μπίτζιος...

 

Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ήταν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλεια των θεατών, των παικτών και του προσωπικού στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. 

 

Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της ασφάλειας, ο Τάκης Μπαλτάκος, ξεκίνησε τις συναντήσεις με εκπροσώπους από ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τοπικές αρχές, υπηρεσίες ασφαλείας και διαχείριση γηπέδων, για να συζητήσουν και να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες για την ασφάλεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αυτές οι συναντήσεις, χρησιμεύουν ως πλατφόρμα για τον συλλογικό εντοπισμό των κινδύνων, τη χάραξη αποτελεσματικών στρατηγικών και την ενίσχυση των υφιστάμενων διαδικασιών ασφάλειας.

 

Αντιμετωπίζοντας αυτές τις κρίσιμες πτυχές, η Super League, στοχεύει να θέσει ένα σημείο αναφοράς για την ασφάλεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, δίνοντας έμφαση σε μια προληπτική και ολοκληρωμένη προσέγγιση που διασφαλίζει την ευημερία όλων των συμμετεχόντων.

 

"Η διασφάλιση της ασφάλειας των θεατών, των παικτών και του προσωπικού των ομάδων, είναι υψίστης σημασίας για όλους, δήλωσε ο Δημήτρης Μπίτζιος στο loutraki365.gr, αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Τάκη Μπαλτάκο. «Μέσα από συνεργατικές προσπάθειες και εστίαση στη συνεχή βελτίωση, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τη χαρά των ποδοσφαιρικών αγώνων, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλειά τους». Και τόνισε, ότι "Στη συνέχεια βρεθήκαμε με τον κ. Δημοσθένη Κοπτσίδη, προκειμένου να συζητήσουμε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, την εκπαίδευση των security των γηπέδων και διάφορα μέτρα ασφαλείας που μπορεί να ληφθούν. Οι συζητήσεις αυτές, ανοίγουν το δρόμο για μελλοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις για την ασφάλεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. ".