Ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα του Ιατρού Δημήτρη Πρωτονοτάριου, ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της "Παρέμβασης Πολιτών". Ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος είναι εν ενεργεία Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και φυσικά τάσσεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του Δημάρχου.

 

Η ανακοίνωση της Παρέμβασης

 

Ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα στέλεχος της ομάδας μας με αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον Δήμο μας και με σημαντική εμπειρία στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης εδώ και χρόνια καθώς εκλέγεται επί σειρά ετών από τους πρώτους δημοτικούς Συμβούλους.

 

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στα Ίσθμια. Σπούδασε Ιατρική και ασκεί το επάγγελμα του ιατρού διατηρώντας ιατρείο στο Λουτράκι και στα ‘Ισθμια.

 

Διετέλεσε διευθυντής στο ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ του Νομού Κορινθίας, πρόεδρος κέντρου Υγείας Λουτρακίου και από το 1996 υπηρετεί ως διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών στο Καζίνο Λουτρακίου. Έχει θητεύσει ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος του Δ.Σ της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε.. Από το 2019 έως σήμερα είναι Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Λ.-Α.Θ.

 

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους σαν τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα για τον τόπο τους. Ο κοινός μας στόχος είναι 'ΕΝΑΣ: να δουλέψουμε για να πάμε τον Δήμο μας ακόμα ΠΙΟ ΨΗΛΑ. Καλό μας αγώνα και καλή μας επιτυχία Δημήτρη!