O ΕΟΠΥΥ προσλαμβάνει φαρμακοποιούς στην Κορινθία

Ο ΕΟΠΥΥ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει συνολικά 215 άτομα, τα 81 από τα οποία θα είναι φαρμακοποιοί για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών είτε στις Κεντρικές Υπηρεσίες είτε στις περιφερειακές διευθύνσεις στην Αττική και σε άλλους νομούς της Ελλάδας.

 

 

 

 

 

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα έχει διάρκεια 8 μηνών.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

 

  • 18 φαρμακοποιοί θα στελεχώσουν τις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι και στην Πεύκη (16 & 2 θέσεις αντίστοιχα) και άλλοι 18 στην Κεντρική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
  • 'Αλλες 18 θέσεις αφορούν τις Υπηρεσίες Ελέγχου Δαπανών Υγείας (ΥΠΕΔΥΦΚΑ) Αττικής και Θεσσαλονίκης (13 & 5 θέσεις αντίστοιχα).
  • Οι υπόλοιπες 27 θέσεις προκηρύσσονται για τη στελέχωση Φαρμακείων ΕΟΠΥΥ στην Αττική(Νέα Ιωνία, Γκύζη, Αθήνα, Αλεξάνδρας, Καματερό, Καλλιθέα, Περιστέρι, Πειραιάς), στη Θεσσαλονίκη (Τούμπα) και στους νομούς Μεσσηνίας (Καλαμάτα), Κορινθίας (Κόρινθος), Κοζάνης, Λέσβου (Μυτιλήνη), Χίου, Χανίων, Λασιθίου (?Αγιος Νικόλαος), Τρικάλων, Ηλείας(Πύργος), Αργολίδας (Ναύπλιο), Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι) και Κυκλάδων (Ερμούπολη-Σύρος). 

 

Προσόντα

 

Τα απαιτούμενα προσόντα φυσικά είναι το πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ (ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας) και η άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή Βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος.

 

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι φαρμακοποιοί δεν πρέπει να κατέχουν άλλη απασχόληση ούτε να διατηρούν ιδιωτικό φαρμακείο με οποιαδήποτε μορφή.

 

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18- 65 ετών.

 

Εντοπιότητα

 

Για τις θέσεις στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Λέσβου (Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Μυτιλήνης), Χίου (Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Χίου) και Σύρου (Ερμούπολη) ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας, που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι που είναι μόνιμοι κάτοικοι των αντίστοιχων δήμων έχουν προτεραιότητα, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν. Για τις υπόλοιπες θέσεις και κωδικούς δεν ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας.

 

Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.

 

 

farmakeutikoskosmos.gr