Ο γιατρός Θάνος Γιαννουλάκης υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη

Πρεμιέρα στις ανακοινώσεις των υποψηφίων του και μάλιστα με έκπληξη μεγατόνων, έκανε ο Γιώργος Γκιώνης και η Παρέμβαση Πολιτών, καθώς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του γιατρού, Θάνου Γιαννουλάκη...

 

Με μια ανακοίνωση, τριάντα τριών λέξεων, η Παρέμβαση Πολιτών, καλωσόρισε τον Θάνο Γιαννουλάκη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: "Καλωσορίζουμε στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ένα καταξιωμένο γιατρό και έναν ιδιαίτερα δραστήριο άνθρωπο, τον Θάνο Γιαννουλάκη. Θάνο, η παρουσία σου είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για τη Παρέμβαση πολιτών. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!"

 

Το Βιογραφικό του Θάνου Γιαννουλάκη:

 

Ο Θάνος Γιαννουλάκης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Πλατεία Αμερικής και στο Λουτράκι λόγω της καταγωγής της μητέρας του. Θυμάται τον εαυτό του από νηπιακή ηλικία μεταξύ Λουτρακίου, Πισίων και Σχίνου.

 

Είναι Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 2011 και λειτουργεί το ιδιωτικό του ιατρείο του από το 2017. Εργάσθηκε στο Γ.Ν. Κορίνθου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Γ.Ν.Ν.Θ. «Σωτηρία», στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στις ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας «Κυανούς Σταυρός», «Κεντρική Κλινική», «City Clinic», «Αττικό Θεραπευτήριο», Κλινική «Αθηνά», σε παθολογικό-χειρουργικό τομέα και σε Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

 

Είναι εγγεγραμμένος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στο Π.Μ.Σ. (M.Sc.-MPH) με τίτλο «Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία». Είναι:

 

Πρόεδρος των Ιδιωτών Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ελλάδος «ΕΣΤΙΑ»,

μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οικογενειακών Ιατρών «WONCA»,

μέλος της Ακαδημίας Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας,

μέλος της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής,

μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και

μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

 

Είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Παΐζη επίσης Ιατρό Βιοπαθολόγο - Μικροβιολόγο και έχουν δυο παιδιά, την Μοίρα και τον Μάριο.