Ο Γιώργος Γκιώνης στο πρώτο συνέδριο της ΟΣΕΥΠΕ στο Λουτράκι (Εικόνες)

Ολοκληρώθηκε το 1o ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε., στο Λουτράκι. Η νεοσύστατη Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο, πραγματοποίησε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, το συνδικαλιστικό της ντεμπούτο με κεντρικό σύνθημα «ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», για Συνδικάτα χώρους Έκφρασης και Ενότητας των πολλών, που έχουν ίδιες ανάγκες και προσδοκίες!

 

Περισσότεροι από 200 σύνεδροι ως εκπρόσωποι 48 Α' Βάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Εργαζομένων από όλη τη χώρα, που εκπροσωπούν πάνω από 26000 μέλη, βρέθηκαν στο Λουτράκι, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, για λογαριασμό της νεοσύστατης Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το συνδικαλιστικό τους "ντεμπούτο".

 

Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 19.000 μέλη, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε αναμονή για εγγραφή στην ΟΣΕΥΠΕ, βρίσκονται άλλα 65 Πρωτοβάθμια Σωματεία, τα οποία εκπροσωπούν περίπου 32.000 μέλη και αναμένεται να εγγραφούν τον επόμενο χρόνο, καθιστώντας αθροιστικά τη νέα ομοσπονδία ως τη μεγαλύτερη εκ των 83 ομοσπονδιών - μελών της Γ' βάθμιας ΓΣΕΕ.

 

Στο συνέδριο, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στο Σώμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Γκιώνης, ήταν ο πρώτος εκ των δημάρχων της χώρας, που ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας για διευκόλυνση της διοργάνωσης του εκλογικού της συνεδρίου και επί ουσίας ο λόγος που το συνέδριο διοργανώθηκε στο Λουτράκι.

 

Μάλιστα, το εκλογικό συνέδριο της ΟΣΕΥΠΕ, άφησε θετικό αποτύπωμα και στην πόλη του Λουτρακίου, αφού περισσότεροι από 200 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, διέμειναν σε καταλύματα της περιοχής, ενώ κατά τη διάρκεια του ελεύθερού τους χρόνου, επισκέφτηκαν και ενίσχυσαν και τις τοπικές επιχειρήσεις.