Ο Χρ.Λέκκας από το Χιλιομόδι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Πορεία Ευθύνης

Δείτε παρακάτω:

 

Φίλες και Φίλοι μετά από ώριμη σκέψη, παρότρυνση συγγενών και φίλων λαι αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης στο δήμο αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ στον αγώνα για τον τοπο μου.

 

Η απόφαση μου για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Πορεία Ευθύνης και η στήριξη μου στον επί 12 έτη δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πνευματικό ενισχύθηκε και από την σημερινή του επίσκεψη στο χωριό μου, το Χιλιομοδι όπου ήδη εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει έργα υποδομών όπως τα πεζοδρόμια (που καθυστέρησαν λόγω γραφειοκρατίας) έπεται η πεζοδρόμηση και το πιο σημαντικό η ανακοίνωση της ένταξης στο Φιλόδημο που αφορά το αποχετευτικό της Τενέας στο δίκτυο Χιλιομοδι – Κλένια - Άγιος Βασίλης και την εναλλακτική τροφοδότηση της περιοχής από πόσιμο νερό Στυμφαλίας.

 

Όλα αυτά λοιπόν με ώθησαν να πιστέψω στο δήμαρχο Κορινθίων και μέσω αυτού να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα για τον τόπο μου, τα παιδιά μου, τη γειτονιά, τους φίλους μου.

 

Ας δοθεί λίγο τόπος στη νέα γενιά, στο νέο αίμα, στις νέες προτάσεις.

 

Λέω ΝΑΙ στο δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό !

 

Λέω ΝΑΙ στην Πορεία Ευθύνης!

 

Λέω ΝΑΙ σε μια καλύτερη Τενέα!

 

Δηλώνω λοιπόν παρών στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και σας ζητώ στήριξη γιατί έχω όραμα και γιατί πιστεύω πως ένας νέος, άφθαρτος άνθρωπος μπορεί να παλέψει για τον τόπο του με συλλογικό και όχι προσωπικό συμφέρον. 

 

Σας ευχαριστώ.

 

Χρήστος Λέκκας

Επιχειρηματίας