Ο Ηλίας Κουλούκης υποψήφιος στην Κορινθία με τον Δημήτρη Πτωχό

Στην ανακοίνωση του Ηλία Κουλούκη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας, προχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού η "Πελοπόννησος Μπροστά", Δημήτρης Πτωχός.

 

Ο Ηλίας γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια του στο Μεσινό Κορινθίας. Είναι παντρεμένος με τη Λιβάνου Δροσούλα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιούς.

 

Σπούδασε μηχανικός πληροφορικής στη σχολή  Τεχνολογικών Εφαρμογών. Από το 2017 διατηρεί την δική του εταιρεία στο Κιάτο η οποία ασχολείται με την δημιουργία ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, e-shop, ηλεκτρονικές εφημερίδες, τουριστικες ιστοσελίδες, social, marketing, και εφαρμογές app για κινητές συσκευές. Παράλληλα είναι επαγγελματίας αγρότης - κτηνοτρόφος έχοντας μια σύγχρονη και καλά οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ηλίας Κουλούκης ασχολείται και με την τουριστική προβολή του Νομού Κορινθίας καθώς διαθέτει γνώσεις σε ζητήματα τεχνολογίας ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργός και στα πολιτικά - τουριστικά δρώμενα του Δήμου Σικυωνίων. Είναι σημαντικό ότι ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος είναι μέλος και της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Σικυωνίων.

 

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Ηλίας Κουλούκης δήλωσε: "Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος ώς περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με το Δημήτρη Πτωχό και το συνδυασμό "Η Πελοπόννησος Μπροστά ", ήταν αποτέλεσμα πολλών σκέψεων και συζητήσεων, καθώς αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που συνοδεύει αυτήν τη θέση.

 

Επέλεξα να στηρίξω τον Δημήτρη Πτωχό για το ήθος του ,τις φιλοδοξίες του, την εξαιρετική του ομάδα και την ικανότητά του να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

 

Σαν υποψήφιος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία .

 

Η πρόκληση μπροστά μας είναι σημαντική, αλλά με τη στήριξή σας, μπορούμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο, και να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια που θα ευημερεί σε όλους τους τομείς."