Ο Ιωάννης Γιαννούλης υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα του Ιωάννη Γιαννούλη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης Πολιτών. Ο Ιωάννης είναι Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στα Τουριστικά Επισιτιστικά Επαγγέλματα και τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου.

 

Η ανακοίνωση της Παρέμβασης:

 

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην ομάδα της Παρέμβασης Πολιτών  έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και έναν άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται για το κοινό καλό, τον Γιάννη Γιαννούλη.

 

Ο Γιάννης γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Περαχώρα. Απόφοιτος Λυκείου και Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ναυπλίου, εργάζεται στην Club Hotel Casino Loutraki επί 28 συναπτά έτη ως Υπεύθυνος Εστιατορίου στα επισιτιστικά Τμήματα της επιχείρησης. Είναι Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τουριστικών-Επισιτιστικών Επαγγελμάτων (Σωματείο-μέλος της δύναμης του Ε.Κ.). Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2006-2010 και κατά τη θητεία του αυτή ανέλαβε σημαντικές θέσεις ευθύνης ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευής Έργων Λουτρακίου-Περαχώρας, Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Π. Είναι παντρεμένος με τη Τζωρτζίνα Αντωνίου.

 

Με πολυετή δράση στην προάσπιση των κοινών συμφερόντων εργαζομένων, αυτοδιοικητική εμπειρία και χρόνια ενασχόληση με τα ζητήματα του Δήμου, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του στους αγώνες για το κοινωνικό σύνολο και την ευημερία με προτεραιότητα τον άνθρωπο.  

 

Γιάννη καλωσόρισες στην Παρέμβαση Πολιτών και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις το έργο που ξεκίνησες, αυτή τη φορά, μέσα από την αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας τα δικαιώματα του πολίτη και των εργαζομένων, με την ίδια θέρμη και αφοσίωση. Καλή σου επιτυχία!