Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (11/2/2019)

Τη Δευτέρα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται κακοκαιρία με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια αρχικά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και βαθμιαία την Τετάρτη σε όλα τα ορεινά, στα ηπειρωτικά ημιορεινά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

 

Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, με στροφή την Τετάρτη σε βορείων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη στα βόρεια και αισθητή πτώση την Τετάρτη σε όλη τη χώρα.

 

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις και από το βράδυ βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, βαθμιαία αύξηση νεφώσεων και τη νύχτα σποραδικές βροχές. Το θερμόμετρο από 3 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, από το μεσημέρι βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές από το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά τμήματα και ο υδράργυρος από 2 έως 18 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια, βαθμιαία νεφώσεις και το βράδυ τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 2 έως 18 βαθμούς.

 

Στην Αττική, ήλιος και σταδιακά τοπικές νεφώσεις, νοτιοδυτικοί άνεμοι βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Ηλιοφάνεια με σποραδικές νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα βροχής αργά το βράδυ, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Άνεμοι Νότιοι Νοτιοδυτικοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου.