Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (11/5/2018)

Νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχοπτώσεις κατά τις μεσημβρινές κυρίως ώρες προβλέπονται και για σήμερα Παρασκευή (11/5/2018) στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

 

Ισχυρές βροχοπτώσεις ή και σποραδικές καταιγίδες, αλλά και πιθανές χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται για την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο των ηπειρωτικών περιοχών.

 

Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεων 3 έως και 5 μποφόρ και τις βραδινές ώρες στο Αιγαίο κατά τόπους έως και τα 6 μποφόρ.

 

Αίθριος καιρός, με σποραδικές νεφώσεις αρχικά, που θα πυκνώσουν σταδιακά, με τοπικές βροχοπτώσεις αρχικά στις ορεινές περιοχές του νομού, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν και θα επηρεάσουν κατά τόπους και παράκτιες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 12 και 22 βαθμών Κελσίου στην Κορινθία.