Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (13/5/2018)

Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια τις μεσημβρινές κυρίως, ώρες και για σήμερα Κυριακή (13/5/2018) στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

 

Στα ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχοπτώσεις ή και τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες.

 

Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους παροδικά ισχυρά στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν και πάλι τηην εμφάνισή τους τοπικές χαλαζοπτώσεις. Στις δυτικές ηπειρωτικές περιοχές πιθανόν να είναι κατά τόπους περιορισμένη η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στις ανατολικές περιοχές από βόρεια διεύθυνση, εντάσεων έως και τα 6 μποφόρ κατά τόπους, ενώ βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς με ένταση έως και τα 5 μποφόρ.

 

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Αίθριος καιρός και ήπιες γενικά συνθήκες, με λίγες σποραδικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες, με πιθανές ελαφρές τοπικές βροχοπτώσεις, τοπικά πιθανότερες και εντονότερες στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 14 και 24 βαθμών Κελσίου στην Κορινθία.