Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (18/2/2019) - Χιόνη τέλος και με τη βούλα

Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια και ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 15 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια και ο υδράργυρος από μείον 2 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Αττική, καλός καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ηλιοφάνεια και καλό καιρό, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται για σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς Βόρειοι και το βράδυ θα στραφούν σε Νοτιοδυτικούς, εντάσεως 1 -2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.