Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (26/12/2018)

Συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη (26/12/2018) τα καιρικά φαινόμενα, αλλά εξασθενημένα και περιορισμένα, ενώ ο ισχυρός βόρειος άνεμος και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

 

Στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Βροχοπτώσεις, χιονόνερο ή και χιονοπτώσεις αναμένονται όμως, στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας και κυρίως στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, όπου οι χιονοπτώσεις πιθανόν να σημειωθούν και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά από τα 400 μέτρα και άνω). Σταδιακά τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν και να περιορισθούν στην Κρήτη.

 

Ο άνεμος από βόρεια διεύθυνση, με εντάσεις 5 έως 7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα έως τα 8 ή και τα 9 μποφόρ, κατά τόπους.

 

Οι τιμές του υδραργύρου σε πτώση, κυρίως στα ανατολικά. Παγετός κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

 

Αίθριος καιρός, με κατά τόπους και κατά διαστήματα σποραδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 0 έως τους 8 βαθμούς Κελσίου σήμερα, στην Κορινθία.