Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (26/2/2019) - Επιτέλους ήλιος!

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Τρίτη, ενώ οι βροχές θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο και σταδιακά θα σταματήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, βροχές θα έχουμε στα ανατολικά και νότια, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ κατά περιόδους στο Αιγαίο.

 

Τέλος, η θερμοκρασία την Τρίτη θα παρουσιάσει άνοδο και την Τετάρτη μικρή πτώση.

 

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος και βαθμιαία συννεφιά. Η θερμοκρασία από μείον 8 έως 11 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και σταδιακά νεφώσεις με το θερμόμετρο από μείον 1 έως 11 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια και κατά περιόδους τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης με σταδιακή βελτίωση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 7 έως 14 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες στα νότια και βαθμιαία βελτίωση, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 14 βαθμούς.

 

Στην Αττική, βελτιωμένος καιρός, βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ με σημαντική εξασθένηση ως το απόγευμα και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Αισθητά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στην Κορινθία σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου. Ηλιοφάνεια από το πρωί και λίγες νεφώσεις από το απόγευμα μέχρι και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοδυτικοί και από το απόγευμα θα στραφούν σε Νότιοι Νοτιοδυτικοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 5 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.