Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (9/2/2019)

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με ήλιο και τοπικές νεφώσεις, ενώ λίγες παροδικές βροχές θα σημειωθούν το Σάββατο στη νότια χώρα. Τη Δευτέρα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και το βράδυ στα βόρεια, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 6 μποφόρ, με στροφή τη Δευτέρα σε νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο.

 

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 11 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 6 έως 11 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικά αυξημένη συννεφιά με παροδικές βροχές και ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με βροχές, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 14 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα νότια, άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και ασθενείς βροχές στα ανατολικά τμήματα. Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.

 

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενούς βροχής στα ανατολικά, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα θα είναι το κύριο συστατικό του καιρού για σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Άνεμοι Βόρειο Βορειοδυτικοί που το απόγευμα θα στραφούν σε Νότιους Νοτιοδυτικούς, εντάσεως 1-2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.