"Ο Κίναν Έβανς μετακομίζει στον Ολυμπιακό, αν και τον ήθελε ο Γιασικεβίτσιους στη Φενέρμπαχτσε"

Στο ΣΕΦ "βλέπει" τον Κίναν Έβανς το 15min.lt, που αναφέρει ότι ο Αμερικανός αποχωρεί από τη Ζάλγκιρις και απορρίπτει τη Φενέρμπαχτσε.

 

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -   (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
 

Στο ΣΕΦ "βλέπει" τον Κίναν Έβανς το 15min.lt, που αναφέρει ότι ο Αμερικανός αποχωρεί από τη Ζάλγκιρις και απορρίπτει τη Φενέρμπαχτσε.

 

Η ευρωπαϊκή πορεία της Ζάλγκιρις στη σεζόν 2023/24 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/4), με την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Κάουνας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο λιθουανικό πρωτάθλημα, ωστόσο δουλεύουν από τώρα για την επόμενη περίοδο με τον Αντρέα Τρινκιέρι να έχει σύμφωνα με το 15min.lt αποδοχές υψηλότερες ακόμη και από εκείνες που είχε στην ομάδα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ζάλγκιρις γνωρίζει ότι χάνει τον Κίναν Έβανς (27, 1μ.91) παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να τον κρατήσει με ετήσιο μισθό 1.500.000 ευρώ: "Αν και υπήρξαν παρασκηνιακές συζητήσεις για πρόσκληση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Κωνσταντινούπολη, οι πληροφορίες του 15min.lt αναφέρουν ότι ο Έβανς θα ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού" αναφέρει το δημοσίευμα του Ροκ Πακένας.

 

Σε 34 αγώνες της φετινής EuroLeague (πενταδάτος σε όλους), ο Έβανς είχε 17.3 πόντους (53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:23.