Ο Κωνσταντίνος Δόσχορης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «Με τους Πολίτες Μπροστά»

Ο Κωνσταντίνος Δόσχορης (Τσάνας) συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά».

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Ο Κωνσταντίνος Δόσχορης (Τσάνας) είναι υιός του αείμνηστου Χρήστου Δόσχορη ή Καζαμία.

 

 

Είναι επιχειρηματίας και έχει την ταβέρνα «Πλαζ Λίντο» στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

 

 

Είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στέρνας, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Περαχώρας και μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λουτρακίου (2005-2008).

 

 

Τη δημοτική περίοδο 2011-2014, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής Α.Ε. ΟΤΑ και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

 

 

Τη δημοτική περίοδο 2014-2019, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη «Με τους Πολίτες Μπροστά».

 

 

Είναι μέλος και αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, μέλος του Λιμενικού ταμείου, της ΔΕΥΑΛ - Αγ.Θ. και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
1 + 2 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.