Ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Χατζόπουλου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης στο ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης Πολιτών. Ο Κωνσταντίνος τάσσεται στο πλευρό του δημάρχου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 

 

Ανακοίνωση Παρέμβασης:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Παρέμβασης Πολιτών  έναν δραστήριο επιχειρηματία με ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο του, τον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο.

 

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι, πόλη καταγωγής της μητέρας του, Ουρανίας Αντωνίου. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου "Ο Ξένιος Ζευς".

 

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Τεχνικών Δομικών Έργων. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά σε μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία του Κολωνακίου. Απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή, τη μελέτη, την επίβλεψη και το σχεδιασμό αρκετών καταστημάτων και κατοικιών, ενώ του ανατέθηκε η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, μεταξύ των οποίων της Rolex, των Brooks Brothers, των Replay, του Malconi's, των τραπεζών Marfin, των Toi&moi και των χώρων V.I.P. του γηπέδου Καραϊσκάκη.

 

Τα τελευταία χρόνια, διατηρεί επιχείρηση στην παραλία της πόλης του Λουτρακίου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου «Εναλλακτική Κίνηση». Η αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του και η εμπειρία από την ενεργό συμμετοχή του στον "Ξένιο", ενίσχυσαν την απόφασή του να συμμετέχει στον αγώνα του συνδυασμού μας για ένα καλύτερο μέλλον. 

 

Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε που ενώνουμε τις δυνάμεις μας και με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτεις, ενισχύεις την ομάδα μας. Κοινός μας στόχος να φθάσουμε τον Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά! Καλό αγώνα να έχουμε και καλή επιτυχία! 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ