O Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της "Παρέμβασης Πολιτών". Ο Κωνσταντίνος είναι οικονομολόγος και τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου.

 

Η ανακοίνωση της Παρέμβασης Πολιτών:

Καλωσορίζουμε στην Παρέμβαση Πολιτών τον έμπειρο οικονομολόγο, με έντονη την διάθεση για κοινωνική προσφορά, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Ζει και εργάζεται στο Λουτράκι και την Αθήνα. Απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα από το Ε.Κ.Π.Α. έχει πολυετή προϋπηρεσία ως Στέλεχος Λογιστηρίου, αλλά και ως Τραπεζικός Υπάλληλος.

 

Παράλληλα είναι Πτυχιούχος Θεωρητικών Σπουδών Μουσικής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και ήταν ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής Λουτρακίου. Ήταν επίσης αθλητής στην ομάδα χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Συνεισέφερε για πολλά έτη στην εθνική αιμοδοσία ως εθελοντής αιμοδότης και δότης αιμοπεταλίων. Ο Κωνσταντίνος ως πατέρας τριών παιδιών μπορεί να αναδείξει τις ανάγκες της νέας γενιάς και τις ελλείψεις του τόπου μας. Η θέλησή του για προσφορά στον συνάνθρωπο είναι σημαντικό γνώρισμα για έναν άνθρωπο που θέλει να έχει παρουσία στα κοινά.