Ο Κορίνθιος Νικητής του Red Bull Street Dance Your Style

Ο χορευτικός διαγωνισμός της χρονιάς απέδειξε πως το street dance έχει μέλλον στην Ελλάδα

 

 

 

Φανταστικά moves, εντυπωσιακά street battles 1vs1 και φυσικά πολύς χορός μετά μουσικής συνέθεσαν το παζλ του χθεσινού τελικού Red Bull Dance Your Style που έγινε την Κυριακή στο Box Athens.

 

Οι 16 χορευτές που προκρίθηκαν από τους δύο προκριματικούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο Γκάζι με τις κινήσεις τους, όπου καλούνταν να αυτοσχεδίασουν πάνω στις μουσικές επιλογές του DJ TsiliSmile, ενώ στο ρόλο του MC ήταν ο 12ος Πίθηκος. Ο γνωστός ράπερ ανέβασε την ένταση και το εντυπωσιακό ήταν πως ο νικητής του κάθε battle κρινόταν επιτόπου από το ίδιο το κοινό, με το σήκωμα μιας κάρτας μπλε ή κόκκινου χρώματος, ανάλογα με την πλευρά του χορευτή.

 

 

Dj Tsilismile on decks & ο B-Boy Zoob στη σκηνή, © ALEX GRYMANIS

 

Νικητής όλων των προσωπικών μονομαχιών αναδείχθηκε ο Onel a.k.a. Χρήστος Ντέντης, ένας 22χρονος από την Κόρινθο που θα κληθεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bul BC One που θα γίνει στη Γενεύη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Ο τελικός ήταν μια σκληρή δοκιμασία καθώς, το στιλ, η εκφραστικότητα, τα moves, η φαντασία και η μουσικότητα ήταν αρκετά για να πάρει το dance floor φωτιά με τους δύο πιο δυνατούς εκπροσώπους του breaking Onel και Zoob, να αναμετρώνται για την πρωτιά. «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία το Red Bull Dance Your Style και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το επίπεδο των διαγωνιζομένων, οι οποίοι απέδειξαν ότι το street dance έχει μέλλον στη χώρα μας», σχολίασε αμέσως μετά τη νίκη του ο Onel.

 

 

O Β-Βοy Onel ήταν ο μεγάλος νικητής, © ALEX GRYMANIS

 

Εκτός όμως από τον Onel, το μεγάλο νικητή της βραδιάς, ξεχώρισαν με τα απίθανα side acts τους, οι χορευτικές ομάδες Music Box και Dead Prez ενώ live on stage εμφανίστηκαν οι: 12os Pithikos, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΝΤΜ57 & Kareem Kalokoh (ATH Kids).

 

athensvoice.gr